(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Hoivakoti Suvanto
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Hoivakoti Suvanto on lämminhenkinen pieni yksikkö kauniin Kalajoen rannalla. Hoivakotimme tarjoaa kodin 30 ikääntyneelle, joilla on ympärivuorokautisen tuen tarve. Meille tärkeää Suvannossa on se, että arjessa kannustamme toisiamme ja varmistamme, että jokainen tulee kuulluksi.

Lisätietoja yksiköstä voit lukea täältä.

Toivomme kovasti, että löytäisimme joukkoomme uuden työkaverin lähihoitajan tehtävään. Pystymme nyt tarjoamaan sinulle osa-aikaisen tuntityön tai vuosilomasijaisuuden määräaikaisella työsopimuksella 31.8.2019 asti. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.   

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa
  • hygieniapassia sekä voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta (lääkehoidon tentin voi suorittaa myös Suvannossa työsuhteen alkaessa)
  • aikaisempaa työkokemusta ikääntyneiden kanssa toimimisesta

Eduksi katsomme kokemuksen viriketoiminnan järjestämisestä.

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 24.2.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Merja Saari p. 0503024081, merja.saari@esperi.fi

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.