(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Hoivakoti Soivakka
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2019

Esperi Hoivakoti Soivakka on tehostetun palveluasumisen yksikkö Toivakassa 45 asiakkaalle. Se tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille sekä muistisairaille. Tavoitteenamme on ylläpitää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään sekä luoda hyvä ja turvallinen elämä viihtyisässä ympäristössä. Perusperiaatteita ovat asiakaslähtöisyys ja yksilöllisten voimavarojen huomioon ottaminen. 

Haemme nyt Hoivakoti Soivakkaan osaavaa LÄHIHOITAJAA kokoaikatyöhön tai osa-aikaiseen tuntityöhön vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta

Aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa!

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 31.5.19. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Päivi Pitko, paivi.pitko@esperi.fi, p. 050 590 4501 (tiedustelut arkisin klo 12-16).

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.