(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Hoivakoti Sigrid
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Esperi on avannut Siuntioon uuden hoivakodin marraskuun alussa 2018. Esperi Hoivakoti Sigrid tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille sekä muistisairaille. Hoivakodista rakentuu turvallinen ja lämminhenkinen koti 34 asukkaalle. Vakituisen asumisen ohella palveluihin kuuluu lyhytaikainen asumispalvelu, joka on hyvä ratkaisu esimerkiksi sairaalasta kuntoutumisen, remontin tai omaishoitajan loman ajaksi. Asukkaiden hyvinvoinnista vastaa ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö.

Haemme nyt Sigridiin LÄHIHOITAJAA osa-aikaiseen tuntityöhön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen sekä tarvittaessa työhön kutsuttavaan keikkatyöhön. Lisäksi meillä on tarjolla kesäksi myös määräaikainen kokoaikainen työsuhde kesäkuulta elokuulle. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa, huomioimme myös alan opiskelijat
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta

Aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa!

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Työilmapiiri Hoivakoti Sigridissä on erinomainen ja tämä työyhteisö ottaa asukkaat ja hoitajat avosylin vastaan. Tule mukaan rentoon, huumorintajuiseen ja nuorekkaaseen työyhteisöömme kehittämään ikäihmisen lämminhenkistä arkea uudessa hoivakodissamme.

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 31.3.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Kirsi Rusila, 050 540 3342, kirsi.rusila@esperi.fi

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.