(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Hoivakoti Sigrid, Siuntio
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019

Omaatko erinomaiset yhteistyötaidot? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten hyvinvoinnin parissa? Onko hoivatyö kutsumuksesi? Loistavaa - voit olla etsimämme vahvistus ammattitaitoiseen tiimiimme! 

Esperi Hoivakoti Sigrid tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille sekä muistisairaille. Marraskuussa 2018 avatussa hoivakodista rakentuu turvallinen ja lämminhenkinen koti 34 asukkaalle. Palveluihin kuuluu myös lyhytaikainen asumispalvelu esimerkiksi sairaalasta kuntoutumisen, remontin tai omaishoitajan loman ajaksi. Voit tutustua tarkemmin yksikköön täällä.

 

Asukasmäärän kasvusta johtuen haemme nyt Sigridiin LÄHIHOITAJAA tuntityöhön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa 28.1.2019 tai heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä.

 

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa (huomioimme haussa myös alan opiskelijat)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta
  • aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa!

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Hoivakoti Sigridissä on erinomainen työilmapiiri ja työyhteisö ottaa asukkaat ja hoitajat avosylin vastaan. Suuren konsernin etujen myötä sinulla on myös hyvät etenemismahdollisuudet urallasi. Tule siis mukaan rentoon, huumorintajuiseen ja nuorekkaaseen työyhteisöömme kehittämään ikäihmisen lämminhenkistä arkea uudessa hoivakodissamme.

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 1.2.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Kirsi Rusila, 050 540 3342, kirsi.rusila@esperi.fi.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.