(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Hoivakoti Sigrid, Siuntio
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2018

Omaatko erinomaiset yhteistyötaidot? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten hyvinvoinnin parissa? Onko hoivatyö kutsumuksesi? Loistavaa - voit olla etsimämme vahvistus ammattitaitoiseen tiimiimme! 

Esperi Hoivakoti Sigridissä Siuntiossa on 34 asukaspaikkaa, joista 4 on kevyen hoivan asuntoa ja 30 tehostettua palveluasumista. Suurin osa asukkaista on muistisairaita. Elämme asukkaiden kanssa yhteistä arkea kauniissa ja uusissa tiloissa. Ilmapiiri on talossa lämmin ja teemme töitä yhteisen päämäärän eteen.  Kurkkaa täältä lisätietoja yksiköstä. 

Haemme nyt Hoivakoti Sigridiin innokasta ja auttavaista LÄHIHOITAJAA keikkatyöhön ja mahdollisesti myöhemmin osa-aikaiseen sekä kokoaikaiseen työhön. Toivomme erityisesti valmiutta yötyöhön. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa (huomioimme haussa myös alan opiskelijat)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta
  • aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa!
  • valmiutta yötyöhön

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoitotyötä suurella sydämellä!

Jätäthän hakemuksesi linkin kautta viimeistään 15.1.2019

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään 27.12.2018 alkaen Kirsi Rusila, yksikönpäällikkö, kirsi.rusila@esperi.fi, 050 540 3342.

 Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.