(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Hoivakoti Santaholma
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Hei lähihoitaja tai alan opiskelija! Oletko kesätöitä vailla, ja haluaisit kartuttaa työkokemustasi ammattitaitoisessa työyhteisössä? Haluamme löytää joukkoomme uusia hoiva-alan osaajia, lue siis kesätyömahdollisuuksistamme lisää alta!

Meidän yksikkömme on tarkoitettu ikäihmisille. Tiimiimme kuuluu 20 osaavaa ja suurella sydämellä hoivatyötä tekevää työntekijää. Hoivakoti Santaholmassa teemme asiakaslähtöistä ja omaiset huomioivaa hoitotyötä. Pyrimme jatkuvasti kehittämään työyhteisöämme. Toimintamme tarkoitus on tehdä yksiköstämme paikka jota asukkaamme voivat kutsua kodiksi ja jossa työntekijät viihtyvät. Meille on tärkeää se, että autamme ja kuuntelemme toisiamme. Osallistumme kaikki hoivakodin arjen kehittämiseen ja asukkaidemme toimintakyvyn ylläpitämiseen ja tukemiseen aina esimiehestä keikkalaisiin. 

Toivomme kovasti, että löytäisimme kesän ajaksi joukkoomme uuden työkaverin lähihoitajan tehtävään. Pystymme tarjoamaan sinulle kolmen kuukauden määräaikaisen kesätyön alkaen sopimuksen mukaan. Työ on kokoaikaista ja painottuu aamuvuoroihin. Ymmärrämme kuitenkin, että kesään mahtuu myös muuta, kuin työnteko, joten tuothan rohkeasti esille omat toiveesi työaikojen suhteen. Syksyllä on tilanteesta riippuen mahdollisuus jatkaa keikkalaisena tai osa-aikaisena tuntityöntekijänä.

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.  

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa tai riittävästi suoritettuja opintoja (2/3)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • reipasta asennetta ja vastuuntuntoisuutta

Eduksi katsomme kokemuksen muistisairaiden ja ikääntyvien kanssa työskentelystä.

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 29.3.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Juhani Luomala, 050 5921854, juhani.luomala@esperi.fi.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.  

Ehkä sinä tai kaverisi etsii kesätöitä toiselta paikkakunnalta? Katso täältä muut avoimet kesätyöpaikkamme: https://ura.esperi.fi/pages/kesatyo.