(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Hoivakoti Saarni
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Esperi Hoivakoti Saarni on lämminhenkinen pieni yksikkö kauniissa maalaismaisemassa ihanan luonnon ympäröimänä Lammin Evolla. Hoivakotimme tarjoaa kodin kuudelletoista ikäihmiselle, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa ja tukea arjessa selviytymiseen. Hoivakotimme toimintaperiatteena on tarjota asukkaillemme turvallista hoivaa ja monipuolista toimintaa, jokaisen asukkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioiden. Hoivakoti Saarnissa toimitaan kuntouttavan ja osallistavan hoitotyön periaatteiden mukaisesti.

Haemme Hoivakoti Saarnin ammattitaitoiseen, innostavaan ja joustavaan työryhmään kahta (2) LÄHIHOITAJAA vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä sisältäen aamu-, ilta- ja yövuoroja sekä viikonloppuja. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi. 

Sinulta edellytämme:

  • Lähihoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta asukkaiden hyvinvoinnin tukemiseen ja aktiiviseen toimintakyvyn ylläpitämiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämminhenkistä työotetta
  • aikaisempaa työkokemusta ikääntyneiden kanssa toimimisesta

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 31.5.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Hoivakoti Saarnin yksikönpäällikkö Minna Aholaakko, minna.aholaakko@esperi.fi, puh. 046 9214561

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.