(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja hoivakoti Rautuhoviin, Mäntyharju
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2020

Esperi Hoivakoti Rautuhovi tarjoaa kodin yhteensä 32 ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevalle ikääntyneelle Mäntyharjulla. Vakituisen asumisen ohella tarjotaan lyhytaikaista asumispalvelua, joka on hyvä ratkaisu esimerkiksi omaishoitajan loman, kodin remontin tai sairaalasta kotiutuvalle kuntoutumisen ajaksi.

Tehtävässä menestyminen vaatii oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Toivomme hakijalta aktiivista otetta asiakkaiden kokonaisvaltaiseen hoitoon ja toiminnan kehittämiseen. Asiakkaamme arvostavat ystävällistä ja läsnä olevaa ihmistä, johon he voivat luottaa.

Hoivakodissa työpäiväsi koostuvat vastuullisista ja monipuolisista hoiva- ja asiakaspalvelutehtävistä sisältäen asukkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Lisäksi edellytämme:

  • Valviran rekisteröintiä terveydenhuolto- tai sosiaalialalle
  • LOVe LOP suoritettu hyväksytysti (Lääkehoidon osaaminen verkossa ja/tai sen osioita, on mahdollista hoitaa myös Baronan yhteistyökumppanin kautta)
  • Työkokemusta vastaavista tehtävistä viimeisen viiden vuoden sisällä kyseisellä tehtävänimikkeellä
  • Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito

Toivomme, että pystyisit aloittamaan työn 15.6. ja jatkamaan työskentelyä ainakin 31.8.2020 asti. Työt voivat mahdollisesti jatkua myös syksyllä. Työ on kokoaikaista, 2-vuorotyötä.

Barona Horeca Oy toimii EsperiCaren rekrytoinnin yhteistyökumppanina. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten täytäthän hakemuksen pikimmiten! Liitä mukaan kuvat tutkinto- ja työtodistuksistasi sekä mahdollisista lääkehoitoluvistasi.

Haluamme turvata kaikkien terveyden tässä poikkeustilanteessa, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina. Rekrytoija sopii ennen haastattelua kanssasi välineestä, jota käytetään videohaastattelussa.