(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Hoivakoti Rautuhovi
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Esperi Hoivakoti Rautuhovi on lämminhenkinen yksikkö Mäntyharjulla. Hoivakotimme tarjoaa kodin yhdeksälletoista ikääntyneelle, joilla on ympärivuorokautisen tuen tarve. Asuntoja meillä on 32 asukkaalle. Meille tärkeää Rautuhovissa on se, että arjessa kannustamme toisiamme ja varmistamme, että jokainen tulee kuulluksi. Toimintaamme ohjaavana periaatteena on turvata jokaiselle asukkaalle kodinomaista ja virikkeellistä toimintaa ja hoivaa asukkaan omia elämänarvoja kunnioittaen. Työskentelemme kuntouttavan työotteen periaatteita noudattaen.

Toivomme kovasti, että löytäisimme joukkoomme uuden työkaverin lähihoitajan tehtävään. Pystymme nyt tarjoamaan sinulle osa-aikaisen tuntityön. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan. Työaikatoiveet huomioidaan mahdollisuuksien mukaan.

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa, huomioimme haussa myös alan opiskelijat
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • kiinnostusta ja mahdollisesti aikaisempaa työkokemusta ikääntyneiden kanssa toimimisesta

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 31.3.2019 mennessä.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Marja Lehmusmetsä, p. 0505772004, marja.lehmusmetsä@esperi.fi.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.