(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Hoivakoti Rantakylän Helmi 2
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2019

Omaatko erinomaiset yhteistyötaidot? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten hyvinvoinnin parissa? Onko hoivatyö kutsumuksesi? Loistavaa - voit olla etsimämme vahvistus ammattitaitoiseen tiimiimme! 

Joensuussa sijaitseva Esperi Hoivakoti Rantakylän Helmi 2 on 31-paikkainen ikääntyneiden henkilöiden tehostettua palveluasumista tarjoava palvelukoti. Vakituisen asumisen ohella yksikkö tarjoaa myös lyhytaikaista asumispalvelua. Voit tutustua yksikköön tarkemmin täällä.

Haemme nyt Rantakylän Helmeen innokasta ja auttavaista LÄHIHOITAJAA tuntityöhön toistaiseksi voimassa olevaan työsopimukseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa (huomioimme haussa myös alan opiskelijat)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta
  • aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa!

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoitotyötä suurella sydämellä!

Jätäthän hakemuksesi 15.2. mennessä. Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Eija Lackman, eija.lackman@esperi.fi, p. 0505629380 (arkisin klo 8-16 välillä).

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.