(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Hoivakoti Rantakartano
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Esperi Hoivakoti Rantakartano on lämminhenkinen pieni yksikkö kauniissa Ramsinniemessä Vuosaaressa. Hoivakotimme tarjoaa kodin 16 ikääntyneelle, joilla on ympärivuorokautisen tuen tarve. Meille tärkeää Rantakartanossa on kodinomaisuus ja yhteisöllisyys. Rantakartanosta erityisen tekee se, että meillä on lämmin työyhteisö ja vaihteleva ja monipuolinen, ihmisläheinen työtapa. Työpäivään kuuluu kaikki perushoidolliset työtehtävät, lääkehoito ja asukkaan kokonaisvaltainen hoitotyö. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja lisäkoulutusta.

Toivomme kovasti, että löytäisimme joukkoomme uuden työkaverin lähihoitajan tehtävään. Pystymme nyt tarjoamaan sinulle kokoaikaisen vakituisen työsuhteen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä tai yöhoitajan työtä ja alkaa sopimuksen mukaan.  

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aikaisempaa työkokemusta ikääntyneiden kanssa toimimisesta

Eduksi katsomme kokemuksen viriketoiminnan järjestämisestä.

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 24.3.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Stiina Manninen 050 4413095, stiina.manninen@esperi.fi.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.