(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Hoivakoti Rantakaisla
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019

Esperi Hoivakoti Rantakaisla tarjoaa ikäihmisille sekä muistisairaille asukkailleen ammattitaitoista, ympärivuorokautista asumispalvelua Alajärven Lehtimäellä. Rantakaisla on 15-paikkainen tehostettu asumispalveluyksikkö. Rantakaisla tarjoaa vakituisen asumisen ohella lyhytaikaista asumispalvelua esimerkiksi sairaalasta kuntoutumisen, kodin remontin tai omaishoidon loman ajaksi. Kurkkaa täältä lisätietoja yksiköstä.

Haemme nyt Rantakaislaan innokasta ja auttavaista LÄHIHOITAJAA kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen tai osa-aikaiseen tuntityöhön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa, huomioimme haussa myös alan opiskelijat
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta
  • aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa!

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 28.2.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Ulla-Riitta Latvala, ulla-riitta.latvala@esperi.fi tai 050 470 6715.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.