Lähihoitaja, Hoivakoti Paatela
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2019

Omaatko erinomaiset yhteistyötaidot? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten hyvinvoinnin parissa? Onko hoivatyö kutsumuksesi? Loistavaa - voit olla etsimämme vahvistus ammattitaitoiseen tiimiimme! 

Esperi hoivakoti Paatelassa on 22 kpl kodinomaista asumispaikkaa ympärivuorokautista hoitoa tarvitseville. Paatela sijaitsee Kinkomaalla Päijänteen järvimaisemissa. Tilat ovat esteettömät ja asukkaille turvalliset. Kurkkaa täältä lisätietoja yksiköstä.

Haemme nyt Hoivakoti Paatelaan innokasta ja auttavaista LÄHIHOITAJAA  vuorotteluvapaan sijaiseksi. Työ on kokoaikainen, työsuhdemuoto on 3-vuorotyö ja alkaa 1.4.2019. ja päättyy 9.7.2019.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta
  • aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa!
  • koulutussuuntautuminen vanhustyö, kuntoutus tai sairaanhoito- ja huolenpito

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoitotyötä suurella sydämellä!

Jätäthän hakemuksesi linkin kautta viimeistään 24.2.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Katri Oksanen, yksikön päällikkö katri.oksanen@esperi.fi 04577507741 puhelimitse tai sähköpostilla iltapäivisin.

 Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.    

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1221456
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite