(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Hoivakoti Orvokki, Muhos
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2018

Omaatko erinomaiset yhteistyötaidot? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten hyvinvoinnin parissa? Onko hoivatyö kutsumuksesi? Loistavaa - voit olla etsimämme vahvistus ammattitaitoiseen tiimiimme!

Esperi Hoivakoti Orvokki on viihtyisä ja kodinomainen 2017 aloittanut Hoivakoti Muhoksen keskustan tuntumassa. Orvokkikoti tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa 31 ikäihmiselle. Kurkkaa täältä lisätietoja yksiköstä: https://www.esperi.fi/hoivakodit-ikaihmisille/esperi-hoivakoti-orvokki-muhos

Haemme nyt Orvokkikotiin innokasta ja auttavaista LÄHIHOITAJAA kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä  ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta
  • aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa!

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoitotyötä suurella sydämellä!

Jätäthän hakemuksesi linkin kautta viimeistään 31.1.2019

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Marjut Ratilainen 050 3277542, marjut.ratilainen@esperi.fi

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.