(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Hoivakoti Opri ja Oleksi
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Esperi Hoivakoti Opri ja Oleksi sijaitsee vehreässä ympäristössä Espoon Haukilahdessa merenrannan läheisyydessä. Opri ja Oleksi on lämminhenkinen koti 16 asukkaalle, etenkin muistisairaiden hoitoon ja hoivaan erikoistunut asumispalveluyksikkö Espoossa. Hoivakoti tarjoaa pitkä- ja lyhytaikaishoitoa sekä fysioterapiapalveluita ikäihmisille. Opri ja Oleksi on toiminut vuodesta 1998 lähtien.

Haemme nyt iloiseen ja osaavaan tiimiimme innokasta ja auttavaista LÄHIHOITAJAA kokoaikaiseen/osa-aikaiseen työhön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, tai sitoutuneita keikkatyön tekijöitä. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa (huomioimme haussa myös alan opiskelijat)
  • mielellään voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia (Love mahdollista suorittaa työn alkaessa)
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta

Aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa!

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Anne Villman (p. 040-351 0958, anne.villman@esperi.fi) tai lh Veera Karvinen (p. 050-5926 998, tai 044 720 2409 veera.karvinen@esperi.fi)

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.