(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Hoivakoti Merivuokko
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Esperi Hoivakoti Merivuokko on keväällä 2018 auennut 30-paikkainen ikäihmisten tehostetun palveluasumisen yksikkö, Uudenkaupungin Janhualla. Meillä asukkaille annetaan yksilöllistä hoivaa. Hoivakodissamme eletään Elämän makuista arkea ja juhlaa yhdessä asukkaiden kanssa. Meille et tule kokiksi tai siivoajaksi.

Haemme oma-aloitteisia ja idearikkaita LÄHIHOITAJIA työkavereiksemme. Toivomme löytävämme reippaita sijaisia sekä kokoaikaisen hoitajan. Työ on luonteeltaan joko kaksi- tai kolmevuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa (huomioimme haussa myös alan opiskelijat)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta

Aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa!

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 2.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Petra Maikola, petra.maikola@esperi.fi 0447202437 (tiedustelut arkisin klo 8-16).

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.