(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Hoivakoti Marjaranta
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2019

Omaatko erinomaiset yhteistyötaidot? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten hyvinvoinnin parissa? Onko hoivatyö kutsumuksesi? Loistavaa - voit olla etsimämme vahvistus ammattitaitoiseen tiimiimme!

KARSTULASSA Esperi Hoivakoti MARJARANTA tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua asumispalvelua. Hoivakodissa on kolme ryhmäkotia, joissa lämminhenkinen koti yhteensä 34 ikääntyneelle. Asukkaiden hyvinvoinnista vastaa ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö ympärivuorokauden. Toiminta perustuu kuntouttavaan sekä osallistavaan työotteeseen. Hoivakoti Marjaranta sijaitsee rauhallisella asuinalueella Mustalammen rannalla.

Haemme nyt MARJARANTAAN KAHTA innokasta ja auttavaista LÄHIHOITAJAA tuntityöhön, kesälomittajaksi ja viikonlopputöihin. Työ on luonteeltaan 2-3 vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa, huomioimme haussa myös alan opiskelijat
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin tukemiseen ja aktiiviseen kuntouttamiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta 

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoitotyötä suurella sydämellä!

Jätäthän hakemuksesi linkin kautta viimeistään 15.2.2019 mennessä.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Ulla-Riitta Latvala, ulla-riitta.latvala@esperi.fi,  puh. 040 470 6715.

 Esperi on Savuton Työpaikka.