(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Hoivakoti Luhalahti
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

Esperi Hoivakoti Luhalahti sijaitsee Ikaalisissa Luhalahden kylässä, kauniissa maalaismaisemissa. Tarjoamme palveluasumista ja tehostettua palveluasumista pääsääntöisesti ikäihmisille mutta joukossamme on myös mielenterveyskuntoutujia. Pitkäaikaisen asumispalvelun lisäksi tarjoamme tarpeen mukaan lyhytaikaista asumispalvelua. Voit tutustua yksikköön tarkemmin täällä.

Haemme nyt Hoivakoti Luhalahteen innokasta ja auttavaista LÄHIHOITAJAA kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta

Aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa!

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 20.2.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Elina Möller, elina.moller@esperi.fi, p. 0451282525 (yhteydenotot arkisin klo 10-15)

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.