(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Hoivakoti Lounatuuli
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2019

Esperi Hoivakoti Lounatuuli tarjoaa kodinomaista, ympärivuorokautista asumispalvelua ja hoivaa mikkeliläisille sekä ulkopaikkakuntalaisille ikäihmisille. Hoivakoti Lounatuuli on muuttanut uusiin vastavalmistuneisiin tiloihin Mikkelin Visulahteen. Lountuulessa on yhteensä 42 asuntoa ja tilavat, värikkäiksi sisustetut oleskelu- ja ruokailutilat. Periaatteena on turvata jokaiselle asukkaalle kodinomainen ja virikkeellinen asuminen sekä hoiva, kunnioittaen asukkaan omia elämänarvoja. Kuntouttavalla ja osallistavalla työotteella pyritään säilyttämään asukkaiden omatoimisuus mahdollisimman pitkään. Asukkaat ovat mukana arjen askareissa ja heille järjestetään päivittäin mielekästä tekemistä ja ohjelmaa. Henkilökunnalla on runsaasti kokemusta ja ammattitaitoa psykogeriatrisessa vanhustyössä, dementiahoidossa ja erilaisten käytöshäiriöiden hoidossa. Henkilökunta on profiloitunut haastavien ikäihmisten hoitoon ja huolenpitoon.

Haemme nyt Esperi Hoivakoti Lounatuuleen innokasta ja auttavaista LÄHIHOITAJAA osa-aikaiseen tuntityöhön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta
  • aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa!

Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoitotyötä suurella sydämellä!

Jätäthän hakemuksesi linkin kautta viimeistään 31.3.2019. 

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Marjut Ilmoniemi, marjut.ilmoniemi@esperi.fi, 044 7202722.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.