(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Hoivakoti Kiihtelysvaaran Helmi
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2019

Esperi Hoivakoti Kiihtelysvaaran Helmi on pieni yksikkö kauniissa vaaramaisemassa Joensuun kupeessa. Hoivakotimme tarjoaa kodin 37 ikääntyneelle, joilla on ympärivuorokautisen tuen tarve. Meille tärkeää on se, että arjessa kannustamme toisiamme ja varmistamme, että jokainen tulee kuulluksi.   

Toivomme kovasti, että löytäisimme joukkoomme uuden työkaverin lähihoitajan tehtävään. Pystymme nyt tarjoamaan sinulle osa-aikaisen tuntityöntekijän paikan, mutta tilanteen mukaan jatkossa on mahdollisuus myös kokoaikaiseen työhön. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa (myös valmistuvat otetaan huomioon)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 30.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Lea Törrönen, p. 050 4315579, lea.torronen@esperi.fi

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.