(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Hoivakoti Kiekerö
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Hoivakoti Kiekerö on lämminhenkinen tehostetun palveluasumisen yksikkö Kemijärvellä. Hoivakotimme tarjoaa kodin 31 ikääntyneelle, joilla on ympärivuorokautisen tuen tarve. Meille tärkeää Kiekerössä on se, että jokainen asukas on yksilö, hän on ainutkertainen ja häntä kuunnellaan ja hänen tarpeet ja toiveet otetaan huomioon.  Meidän toiminnassa tärkeää on myös ulkoilu ja virikkeellinen toiminta. 

Meillä työskentelee rautainen joukko ammattilaisia ja haluaisimme nyt juuri sinut joukkoamme vahvistamaan. Olemme myös hyvin joustava yksikkö ja arvostamme ja kunnioitamme toinen toistamme. Myös huumori kuuluu yksikköömme vahvasti. Voit tulla töihin kauempaakin, meillä on käytössä yhteinen asunto pitkänmatkalaisille, jossa voi yöpyä ilmaiseksi. 

Nyt haemme joukkoomme kahta lähihoitajaa vakituisiin työsuhteisiin nykyisten työntekijöidemme siirtyessä organisaation sisällä toisiin tehtäviin. Työ Kiekerössä on 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan. 

Lähihoitajan työ yksikössämme on hyvin monipuolista – perushoitotyön lisäksi lähihoitajat mm. toteuttavat lääkehoitoa, hoitavat haavoja. Työssäsi huomoidaan myös vahvuutesi ja mielenkiinnon kohteesi.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa, huomioimme haussa myös alan opiskelijat
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ja hyvää asennetta vanhustyötä kohtaan

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.4.2019 mennessä.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Hannele Ahonen, 050-4703 516, hannele.ahonen@esperi.fi

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.