(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Hoivakoti Käenpesä
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2019

Hoivakoti Käenpesä on sijaitsee Luvian keskustassa. Hoivakodissamme on 30 tehostetun palveluasumisen paikkaa ikäihmisille ja neljä palveluasumiseen takoitettua asuntoa. Hoivakoti Käenpesä toimii uusissa kodikkaissa ja käytännöllisissä tiloissa ja tarjoamme asukkaillemme kuntoutumista tukevaa hoivaa ja virikkeitä. Hoivakodissa on esteetön viihtyisä ulkoilupiha, joka mahdollistaa asukkaillemme vapaan mahdollisuuden ulkoiluun.

Toivomme kovasti, että löytäisimme joukkoomme uuden työkaverin lähihoitajan tehtävään. Pystymme nyt tarjoamaan sinulle osa-aikaisen tuntityön vakituisella sopimuksella, mutta tilanteen mukaan jatkossa on mahdollisuus myös kokoaikaiseen työhön. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.   

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.  

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa, huomioimme haussa myös alan opiskelijat
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aikaisempaa työkokemusta ikääntyneiden kanssa toimimisesta

Eduksi katsomme kokemuksen viriketoiminnan järjestämisestä.  

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 15.5.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Tuulia Hyppänen, 044 431 2728, tuulia.hyppanen@esperi.fi.

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.