Lähihoitaja, Hoivakoti Juventus
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2019

Esperi Hoivakoti Juventus on kodinomainen pieni historiallinen yksikkö Joroisten kunnan Huutokoskella. Hoivakotimme tarjoaa kodin kahdeksalletoista ikääntyneelle, joilla on ympärivuorokautisen tuen ja hoivan tarve. Erityisen yksiköstämme tekee se, että sijaitsemme kauniissa ja rauhallisessa maalaismaisemassa luonnon keskellä. Avaralla terassilla nautimme auringonpaisteella kahvista, raikkaasta ulkoilmasta ja linnunlaulusta.

Toivomme kovasti, että löytäisimme joukkoomme uuden työkaverin lähihoitajan tehtävään. Pystymme nyt tarjoamaan sinulle osa-aikaisen tuntityön vakituisella sopimuksella, mutta tilanteen mukaan jatkossa on mahdollisuus myös kokoaikaiseen työhön. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.   

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi. Osaavana hoitajana tiedät viisi salaisuutta hoitamisesta. Pystyt matkaamaan toisen mokkasiineissa ja ymmärrät, mitkä ovat asukkaan tarpeet ja tahdot. Tiedät, että kuuntelemisen ja jaetun tiedon avulla rakennetaan ihmissuhteita. Omahoitajana haastattelet läheisiä, otat selvää elämän käänteistä, tärkeistä asioista, mieltymyksistä, lempiasioista ja arvomaailmasta. Havainnoit asukkaan toimintaa ja käyttäytymistä. Oivallat, että luottamus on suhteiden sydän ja sielu missä tahansa ihmissuhteessa.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa, huomioimme haussa myös muut sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilaiset sekä opintojensa loppuvaiheessa olevat opiskelijat
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aikaisempaa työkokemusta ikääntyneiden kanssa toimimisesta ja viriketoiminnan järjestämisestä

Eduksi katsomme ammattimaisen, mutta rennon asenteen.

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 30.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö, 040 6541511, pirkko-liisa.pylvanainen@esperi.fi.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1253556
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Joroinen