(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Hoivakoti Juventus, Joroinen
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Omaatko erinomaiset yhteistyötaidot? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten hyvinvoinnin parissa? Onko hoivatyö kutsumuksesi? Loistavaa - voit olla etsimämme vahvistus ammattitaitoiseen tiimiimme!

Esperi Hoivakoti Juventus on Joroisten Huutokoskella sijaitseva ikäihmisten hoivakoti. Tarjoamme turvallista asumista, hyvää hoivaa ja huolenpitoa sekä lämmintä yhdessäoloa ikäihmisille, jotka fyysisistä, psyykkisistä tai sosiaalisista syistä tarvitsevat ympärivuorokautista apua tai läsnäoloa. Tarjoamme myös lyhytaikaista hoiva-asumista esimerkiksi omaishoitajan loman, kodin remontin tai sairaalasta kuntoutumisen ajaksi. Kodissa on yhteensä 18 asukaspaikkaa. Kurkkaa täältä lisätietoja yksiköstä.

Haemme nyt Hoivakoti Juventukseen innokasta ja auttavaista LÄHIHOITAJAA tuntityöhön (1-116,5 h) toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen tai  keikkatyöhön. Työ on luonteeltaan 2- tai 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa (huomioimme haussa myös alan opiskelijat)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta
  • aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa!

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoitotyötä suurella sydämellä!

Jätäthän hakemuksesi linkin kautta viimeistään 15.1.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Pirkko-Liisa Pylvänäinen, pirkko-liisa.pylvanainen@esperi.fi, 0406541511.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.