(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Hoivakoti Ilola
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Esperi Hoivakoti Ilola on viihtyisä 35-paikkainen ikäihmisten hoivakoti, joka sijaitsee Kauvatsalla, keskellä luonnonkaunista maalaismaisemaa. Asuminen Ilolassa voi olla pitkäaikaista, mutta palveluun kuuluvat myös intervallihoidot, kuntoutusjaksot sekä yksilöllinen saattohoito.

Haemme nyt Ilolaan kahta LÄHIHOITAJAA kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa 1.4. tai heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa (huomioimme haussa myös lähikuukausina valmistuvat alan opiskelijat)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta

Aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa!

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Pyrimme olemaan joustavia työntekijän elämän yhteensovittamisessa ergonomisen ja yksilöllisen työvuorosuunnittelun avulla. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoitotyötä, jossa saat luvan olla oma persoonallinen itsesi ja käyttää luovuuttasi hoitotyön keinoin!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 18.3.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Sari Helander, sari.helander@esperi.fi, p. 040 480 7153.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.