(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Hoivakoti Hopiatuuli
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Hoivakoti Hopiatuuli tarjoaa tehostettua palveluasumista 25 asukkaan hoivakodissa. Henkilökunta voimavaralähtöiseen hoitotyöhön sitoutunutta. Asukkaan viihtyvyys ja kodinomaisuuden luominen on meille tärkeää. Meillä on mukava työyhteisö ja huolehdimme myös työntekijöiden hyvinvoinnista. 

Haemme nyt tiimiimme sydämellistä LÄHIHOITAJAA määräaikaiseen, kokoaikaiseen 3-vuorotyöhön. Aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Mitä me edellytämme sinulta?

  • Lähihoitajan  tutkintoa, huomioimme haussa myös alan opiskelijat ja valmistuvat
  • Voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia

Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen ikääntyvien ja muistisairaiden hoitotyöstä.

Mitä me tarjoamme työantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi linkin kautta viimeistään 30.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Arja Hirvimäki, p. 050 412 6404 tai sähköposti arja.hirvimaki@esperi.fi 

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.