(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Hoivakoti Fiona
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Esperi Hoivakoti Fiona on 52-paikkainen ikäihmisten hoivakoti Kokkolassa. Hoivakoti valmistui heinäkuussa 2016. Vakituisen asumisen ohella hoivakoti tarjoaa yksilöllisesti räätälöityjä asumispalveluita myös lyhytaikaiseen hoivaan tarpeeseen.

Haemme nyt Esperi Hoivakoti Fionaan innokkaita ja auttavaisia LÄHIHOITAJIA. Meillä on tarve niin kokoaikaisille ja osa-aikaisille vakituisille lähihoitajille, kuten myös keikkalaisille, jotka pääsevät tarpeen vaatiessa paikkaamaan vakituista henkilökuntaa. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa (huomioimme haussa myös lähihoitaja- ja sairaanhoitajaopiskelijat, joilla 2/3 opinnoista suoritettuna)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta

Aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa!

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 31.3.2019. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Simo Lamminsivu, puh. 046 920 2791, simo.lamminsivu@esperi.fi

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.