(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Hoivakoti Daalia
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2019

Esperi Hoivakoti Daaliassa on 30 asukaspaikkaa ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Hoivakoti sijaitsee Tampereen Peltolammilla, hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Hoivakoti Daaliassa suuntaudutaan kinestetiikkaan pohjautuvaan voimavaralähtöiseen toimintatapaan. Se perustuu ihmisen luonnollisten liikemallien ja aistitoimintojen ymmärtämiseen sekä ihmisen kunnioittavaan kohtaamiseen. Kinestetiikan vuorovaikutuksellinen ja voimavaralähtöinen toimintatapa tukee hyvin asukkaan osallisuutta ja toimintakykyä.

Toivomme kovasti, että löytäisimme joukkoomme uusia työkavereita lähihoitajan tehtävään. Pystymme nyt tarjoamaan sinulle kokoaikaisen toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen tai osa-aikaisen tuntityön vakituisella sopimuksella. Työ on luonteeltaan yötyötä tai 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.   

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aikaisempaa työkokemusta ikääntyneiden kanssa toimimisesta

Eduksi katsomme kokemuksen viriketoiminnan järjestämisestä sekä kuntouttavasta työotteesta.

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 1.5.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Taru Södö, p. 0503394697.

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.