(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Hoivakoti Alava
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Esperi Hoivakoti Alava on ikäihmisten hoivakoti Kuopion Haapaniemellä. Tarjoamme asukkaillemme palveluasumista, tehostettua ympärivuorokautista hoivaa sekä lyhytaikaishoitoa.  Hoivakodissamme on 28 asukaspaikkaa. Meillä on pysyvä ja ammattitaitoinen henkilökunta, jota nyt vahvistamme. Olemme kehittämässä toimintaamme eläinavusteisen hoivan suuntaan. Hyvinvoinnin tuottaminen eläinten avulla on tulevaisuuden visiomme ja yksi kehittämiskohteistamme, johon haluamme suuntautua.  Voit tutustua täällä yksikkömme kuulumisiin.

Haemme nyt Alavaan kahta (2) innokasta ja auttavaista LÄHIHOITAJAA sekä vakituiseen osa-aikaiseen tuntityöhön että tarvittaessa töihin kutsuttavaan keikkatyöhön. Työ on luonteeltaan pääsääntöisesti 2-vuorotyötä, mutta myöhemmin perehdytyksen jälkeen on myös mahdollisuus yövuorojen tekemiseen.  Työ alkaa 11.3.2019 tai sopimuksen mukaan. Perehdytysvuorot voidaan aloittaa mahdollisimman pian.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoivatyötä sisältäen asukkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa, huomioimme haussa myös alan opiskelijat
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen ja mm. viriketoimitaan
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta

Aikaisempi työkokemus sekä kiinnostus eläinavusteiseen hoivaan ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa!

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilökuntaamme. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 3.3.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Tiina Mikkonen tiina.mikkonen@esperi.fi, 044-7202475 tai 010-4088855.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.