(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Hoivakoti Aapo
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2019

Esperi Hoivakoti Aapo tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua paljon hoivaa ja hoitoa tarvitseville ikääntyneille. Aapon hoivatyön ammattilaiset työskentelevät kuntouttavan ja osallistavan hoitotyön otteella pyrkien säilyttämään asukkaan jäljellä olevat voimavarat mahdollisimman pitkään. Yhdessäolo ja virikkeellinen toiminta, kuten erilaiset ryhmät, yhteiset juhlat ja vierailevat esiintyjät, luovat asukkaillemme mielekkään ja turvallisen arjen.

Haemme nyt Hoivakoti Aapoon innokasta ja auttavaista LÄHIHOITAJIA kokoaikaisiin kesälomasijaisuuksiin. Työ on luonteeltaan kolmivuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa (huomioimme haussa myös alan opiskelijat)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden parissa sekä haasteiden kohtaamista ratkaisukeskeisesti.

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 3.6.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Pia Nurminen, 0505150953, pia.nurminen@esperi.fi.

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.