(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja / Hoiva-avustaja / Sairaanhoitaja / Opiskelija
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2018
Esperi Hoivakoti Elokaari tarjoaa ikäihmisten tehostettua palveluasumista, lyhytaikaista tehostettua palveluasumista sekä päivätoimintaa kauniin luonnon läheisyydessä Ylöjärven kaupungin Viljakkalan alueella.

Haemme ammattitaitoisia ja motivoituneita HOITAJIA tarvittaessa töihin kutsuttavaan keikkatyöhön sekä osa-aikatyöhön määräaikaiseen työsuhteeseen 3.9.2018-31.12.2018. Työt ovat luonteeltaan 2- tai 3-vuorotyötä ja alkavat sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää sekä omaa ammattitaitoasi että yksikön toimintaa.

Edellytämme lähihoitajan/sairaanhoitajan/hoiva-avustajan tutkintoa sekä hygieniapassia. Myös opiskelijat huomioidaan. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoitotyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostusta ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Johanna Paasikallio p. 050 5233972 tai johanna.paasikallio@esperi.fi


Haku päättyy 24.8.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.