(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Hoitokoti Ulpukka
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Esperi Hoitokoti Ulpukka on tammikuussa 2019 avattu uusi mielenterveyskuntoutujien asumisyksikkö Vaasassa lähellä luontoa. Ulpukka tarjoaa ympärivuorokautista, yksilöllistä huolenpitoa henkilöille, jotka eivät itse selviydy arjessa. Lisäksi palveluvalikoimaan kuuluu tukiasuminen.

Toivomme kovasti, että löytäisimme upeaan joukkoomme uuden työkaverin lähihoitajan tehtävään. Pystymme nyt tarjoamaan sinulle osa-aikaisen tuntityön vakituisella sopimuksella, mutta tilanteen mukaan jatkossa on mahdollisuus myös kokoaikaiseen työhön. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.  

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi. 

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa, huomioimme haussa myös alan opiskelijat
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aikaisempaa työkokemusta mielenterveystyöstä

Eduksi katsomme kokemuksen viriketoiminnan järjestämisestä sekä kaksikielisyyden.

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 12.4.2019, paikka voidaan täyttää myös ennen varsinaisen hakuajan päätyttyä sopivan henkilön löytyessä.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Riikka Hautala, 050 593 5754, riikka.hautala@esperi.fi

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.