(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Hoitokoti Suistamo
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Esperi Hoitokoti Suistamo tarjoaa autettua asumista 15 kehitysvammaiselle. Hoitokoti Suistamo sijaitsee kauniissa järviympäristössä, Iisalmen keskustan palveluiden tuntumassa. Toiminnan lähtökohtana on aktiivinen arki. Monipuolinen viriketoiminta ja mielekäs tekeminen ovat viikko-ohjelman kulmakiviä. Yhdessä vietetään juhlapyhiä, osallistutaan mielekkääseen harrastustoimintaan ja vieraillaan paikallisissa tapahtumissa. Lisäksi asukkaat osallistuvat päivä-, työ- tai avotyötoimintaan. Viihtyisä piha-alue ja läheinen luonto tarjoavat mahdollisuuden monipuoliseen ulkoiluun.

Toivomme kovasti, että löytäisimme joukkoomme uuden työkaverin lähihoitajan tehtävään. Pystymme nyt tarjoamaan sinulle osa-aikaisen tuntityön vakituisella sopimuksella, mutta tilanteen mukaan jatkossa on mahdollisuus myös kokoaikaiseen työhön. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.   

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi. 

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa.
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aikaisempaa työkokemusta kehitysvammaisten kanssa toimimisesta

Eduksi katsomme kokemuksen viriketoiminnan järjestämisestä. Odotamme hakijalta kokemusta autisminkirjon henkilöiden kanssa toimimisesta.

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 28.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Tiina Husso-Moilanen, 050 5645365, Tiina.Husso-Moilanen@esperi.fi.

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.