(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Hoitokoti Päivölä-Peltola
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2019

Omaatko erinomaiset yhteistyötaidot? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten hyvinvoinnin parissa? Onko hoivatyö kutsumuksesi? Loistavaa - voit olla etsimämme vahvistus ammattitaitoiseen tiimiimme!

KARSTULASSA Esperi Hoitokoti PÄIVÖLÄ-PELTOLA tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua asumispalvelua mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä sosiaalisesti syrjäytyneille henkilöille. Ympärivuorokautisen asumisen lisäksi Päivölä-Peltola tarjoaa tukiasumista vähän arjessaan tukea tarvitseville kuntoutujille.

Hoitokoti Päivölä-Peltolassa on 17 tehostetun asumispalvelun asukaspaikkaa sekä erillisiä tukiasuntoja. Jokaiselle asiakkaalle laaditaan yksilöllinen kuntoutussuunnitelma. Suunnitelmassa määritellään kuntoutumisen tavoitteet ja keinot niiden saavuttamiseksi. Ohjaaja kannustaa ja motivoi kuntoutujaa. Määränpäänä on itsenäisempi asumismuoto tulevaisuudessa. 

Haemme nyt Päivölä-Peltolaan innokasta ja auttavaista KAHTA LÄHIHOITAJAA tuntityöhön, kesälomittajaksi ja viikonlopputöihin. Työ on luonteeltaan 2-3 vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa, huomioimme haussa myös alan opiskelijat
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin tukemiseen ja aktiiviseen kuntouttamiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta
  • aikaisempaa työkokemusta mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden parissa

Mitä me tarjoamme työnantajana?
Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoitotyötä suurella sydämellä! 

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 15.2.2019 mennessä.

Jäikö kysyttävää? 
Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Ulla-Riitta Latvala ulla-riitta.latvala@esperi.fi  puh. 040 470 6715 tai tiimari Marjo Autio puh. 050 462 1535

Esperi on Savuton Työpaikka.