Lähihoitaja, Hoitokoti Littoinen
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2019

Littoisten hoitokoti on 13-paikkainen asumispalveluyksikkö, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista kehitysvammaisille ja eri tavoin vammautuneille sekä mielenterveysasiakkaille. Littoisten hoitokodin sisällä toimii kaksi itsenäistä pienkotia; Tupa ja Pirtti. Hoitokodilla on töissä moniammatillinen tiimi. Työntekijöiden ammatillisia koulutuksia ovat mm. mielenterveyshoitaja, kehitysvammaistenhoitaja, lähihoitaja ja sairaanhoitaja.

Haemme nyt Littoisiin osaavaa LÄHIHOITAJAA määräaikaiseen kokoaikaiseen kesälomasijaisuuteen aikavälille 1.5.-31.8.2019. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä. Kokoaikaisen sijaisen lisäksi meillä on tarvetta keikkalaisille, joten jos keikkatyö kiinnostaa - laita myös hakemusta sisään!

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa tai 2/3 opinnoista suoritettuna
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin tukemiseen ja aktiiviseen kuntouttamiseen

Aikaisempi työkokemus vammaisten asiakkaiden parissa on ehdotonta plussaa, katsomme lisäksi eduksi vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien osaamisen. 

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 30.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Kati Helttula, 050 354 2421, kati.helttula@esperi.fi.  

 

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1249130
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kaarina