(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Hoitokoti Liekolakoti
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Sastamalassa sijaitseva Hoitokoti Liekolakoti tarjoaa kodinomaista ympärivuorokautista autettua asumista (15 asukaspaikkaa), palveluasumista (3 asukaspaikkaa) sekä päivätoimintaa kehitysvammaisille nuorille ja aikuisille. Työotteemme on kuntouttava. Asukkaat osallistuvat hoitokodin toimintaan omien, yksilöllisten voimavarojensa mukaisesti. Yhdessäolo ja mielekäs tekeminen ovat keskeisessä roolissa Liekolakodissa; monipuoliset aktiviteetit, erilaiset juhlat sekä mielenkiintoiset retket tekevät asumisesta mielekästä. Liekolakodissa näkyy arjen työskentelyssä mm. inhimillistä ihmisen kohtaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja, välittämistä ja toisen arvostamista. Lämminhenkisestä henkilökunnasta näkyy ystävällisyys, kannustus nauru ja työn ilo. Liekolakodissa on idearikas ja ammattitaitoinen henkilökunta. Oletko juuri sinä kaipaamamme vankka kehitysvammahuollon ammattilainen?

Haemme nyt Hoitokoti Liekolakotiin innokasta ja auttavaista lähihoitajaa/lähihoitajaopiskelijoita keikkatyöhön. Työ on luonteeltaan 2- tai 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa, huomioimme haussa myös alan opiskelijat
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin tukemiseen ja aktiiviseen kuntouttamiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta

Eduksi katsomme myös aikaisemman kokemuksen vammaisten asiakkaiden parissa työskentelystä sekä vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien osaamisen.

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 30.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Minna Raiskio, 050-4699217, minna.raiskio@esperi.fi

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.