(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Hoitokoti Kotilo, Veikkola
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2018

Omaatko erinomaiset yhteistyötaidot? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten hyvinvoinnin parissa? Onko hoivatyö kutsumuksesi? Loistavaa - voit olla etsimämme vahvistus ammattitaitoiseen tiimiimme!

Kotilo on aikuisten kehitysvammaisten asumisyksikkö, jossa tarjotaan ympärivuorokautista autettua asumista. Asukkaaat ovat aikuisia, n. 18- 70- vuotiaita kehitysvammaisia. Yksikkö on kodinomainen, pieni ja lämminhenkinen yhteisö. Kotilo sijaitsee Veikkolan keskustan tuntumassa, kauniilla paikalla lähellä järveä ja luontoa.  Kurkkaa täältä lisätietoja yksiköstä.

Haemme nyt Kotiloon innokasta ja auttavaista LÄHIHOITAJAA määräaikaiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen 27.6.2019 asti alkaen sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin tukemiseen ja aktiiviseen kuntouttamiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta
  • aikaisempi työkokemus vammaisten asiakkaiden parissa on ehdotonta plussaa!
  • eduksi katsomme myös vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien osaamisen

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoitotyötä suurella sydämellä!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 15.1.2019. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Niina Karvo, niina.karvo@esperi.fi, p. 0503272494. Niina Karvo 14.12.2018 asti. 17.12.2018 alkaen Auli Forsman, auli.forsman@esperi.fi, p. 050 3272494.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.