(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/ hoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Tehtävän kuvaus

Hei sinä hoitotyön ammattilainen!

Etsitkö uusia haasteita? Kaipaatko kivoja työkavereita ja yhteistyökykyistä tiimiä? Siinä tapauksessa tervetuloa Kallio 5 lähipalvelualueelle Runo-tiimiin lähihoitajan sijaisuuteen!

Alueemme on kompakti kokonaisuus hyvien kulkuyhteyksien varrella ja jakaantuu puoliksi Kallioon ja puoliksi idylliseen Puu-Vallilaan. Työskentelemme kahdessa vuorossa kaikkina viikonpäivinä klo 7.15-22 välisenä aikana.

Lähihoitajana toimit perushoidon asiantuntijana, ja työsi on monipuolista ja itsenäistä. Vastuuhoitajana työhösi kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestäminen yhdessä alueen muiden ammattilaisten kanssa.

Teet myös moniammatillista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa asiakkaittemme hyvinvoinnin tueksi ja varmistamiseksi. Asiakkaittemme omaiset ja läheiset ovat myös tärkeitä yhteistyökumppaneita, joihin pidät säännöllisesti yhteyttä.

Toivomme sinulta lähihoitajan ammattitaitoa, positiivista asennetta työhön, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä joustavasti sekä tiimin jäsenenä että yksin asiakastilanteissa.

Saat meiltä perehdytyksen työhösi, työkavereiden tuen, mahdollisuuden kehittyä työssäsi ja oppia uutta sekä suuren työnantajan tarjoamat henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto:

Lähihoitaja: lähihoitajan tutkinto.

Hoitaja: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi aikaisemman kokemuksen kotihoitotyöstä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

19.-22.1.: kotihoidon ohjaaja Tiia Keränen. puh. 040 334 5514, tiia.keranen@hel.fi 25.1. alkaen: kotihoidon ohjaaja Anne Saviranta, puh. 050 402 0404, anne.saviranta@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/