(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/ hoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Tehtävän kuvaus

UUSI LÄHIPALVELUALUE MUURIMESTARI 1

Kiinnostaisiko sinua päästä suunnittelemaan ja perustamaan UUTTA TIIMIÄ! Kaipaamme tiimiimme opintovapaan sijaista. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, me opastamme kyllä.

Tiimi aloittaa virallisesti 1.1.2021, mutta pääset halutessasi perehtymään ja tutustumaan asiakkaisiin sekä tuleviin työkavereihin, vaikka jo joulukuussa sopimuksen mukaan työskentelemällä Kannelmäen tiimissä, jossa osa Muurimestariin siirtyvistä hoitajista tällä hetkellä työskentelee. Asiakkaat asuvat mukavilla pientaloalueilla (Hakuninmaa ja Maununneva) sekä Kuninkaantammessa.

Lähihoitajan tehtäviin kuuluu asiakkaiden perushoidosta vastaaminen kuntouttavalla työotteella asiakkaan omia voimavaroja tukien. Lähihoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön sekä itsenäisen työskentelyn tiimin ja esimiehen tukemana. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen varallaoloa.

Käytössämme on Pegasos Mukana -toiminnanohjausjärjestelmä. Hoitajamme kirjaavat ja tilastoivat jokaisen asiakaskäynnin reaaliaikaisesti tietojärjestelmään asiakkaan luona. Käytössämme on polku- ja sähköpyöriä sekä autoja helpottamaan liikkumista asiakkaiden luokse. Työnsuunnittelijamme suunnittelevat kotikäynnit mahdollisimman tasapuolisesti hoitajien kesken. Saman katon alla toimii kaksi muuta lähipalvelualuetta, joiden kanssa teemme yhteistyötä.

Lisäksi meillä on suuren työnantajan henkilöstöedut, kuten erilaisia täydennyskoulutuksia ammattitaitosi ylläpitämiseksi ja lisäämiseksi, kaupunkipyöräetu, edulliset henkilöstöliikuntamahdollisuudet ja paljon muuta. Helsingin kaupungilla sinua odottaa tarvittaessa myös edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto:

Lähihoitaja: lähihoitajan tutkinto.

Hoitaja: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi halun työskennellä osana tiimiä liikkuvassa työssä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidon ohjaaja Tarja Luomala p. 040 6750078 tarja.luomala@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/