(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/ hoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020

Tehtävän kuvaus

Kiinnostaako sinua monipuolinen ja itsenäinen hoitotyö kotihoidossa mukavassa Pitäjänmäki 2 -tiimissä?

Lähihoitajan työnkuvaan kuuluu asiakkaiden perushoidosta vastaaminen kuntouttavalla työotteella asiakkaan omia voimavaroja tukien. Työ kotihoidossa on monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön sekä itsenäisen työskentelyn tiimin ja esihenkilön tukemana. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen varallaoloa.

Käytössämme on Pegasos Mukana -toiminnanohjausjärjestelmä, johon hoitajamme kirjaavat ja tilastoivat jokaisen asiakaskäynnin välittömästi ja reaaliaikaisesti. Käytössämme on polku- ja sähköpyöriä sekä autoja helpottamaan liikkumista asiakaskäynneille. Työnsuunnittelijamme suunnittelevat kotikäynnit mahdollisimman tasapuolisesti hoitajien kesken. Talossa toimii kaksi muutakin lähipalvelualuetta, joiden kanssa teemme yhteistyötä.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja opastamme tietojärjestelmien käyttöön. Perehdytysajan pituus räätälöidään tarpeitasi vastaavaksi ja itsenäisen työskentelyn aloittamisesta sovitaan yhdessä esihenkilön ja perehdyttäjän kanssa.

Lisäksi meillä on suuren työnantajan henkilöstöedut, kuten täydennyskoulutuksia ammattitaitosi ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi, kaupunkipyöräetu sekä monipuoliset henkilöstöliikuntamahdollisuudet. Helsingin kaupungilla sinua odottaa tarvittaessa myös edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Työ alkaa 1.12.2020 tai sopimuksen mukaan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitaja: lähihoitajan tutkinto.

Hoitaja: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Luemme eduksi halun liikkua ja tehdä monipuolista hoitotyötä sekä toimia osana tiimiä. Tärkeintä meille on, että sinulla on halu oppia uutta!

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidon ohjaaja Tarja Tiainen, p. 040 583 1370 tarja.maria.tiainen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/