(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja / hoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020

Tehtävän kuvaus

Kiinnostaako sinua monipuolinen ja itsenäinen hoitotyö kotihoidossa mukavassa Haaga 3 -tiimissä?

Lähihoitajana työnkuvaasi kuuluu asiakkaiden perushoidosta vastaaminen kuntouttavalla työotteella asiakkaan omia voimavaroja tukien. Työ kotihoidossa on monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön sekä itsenäisen työskentelyn tiimin ja esihenkilön tukemana. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen varallaoloa.

Käytössämme on Pegasos Mukana -toiminnanohjausjärjestelmä, johon hoitajamme kirjaavat ja tilastoivat jokaisen asiakaskäynnin välittömästi ja reaaliaikaisesti. Käytössämme on polku- ja sähköpyöriä sekä autoja helpottamaan liikkumista asiakaskäynneille. Työnsuunnittelijamme suunnittelevat kotikäynnit mahdollisimman tasapuolisesti hoitajien kesken. Talossa toimii kaksi muutakin lähipalvelualuetta, joiden kanssa teemme yhteistyötä.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja opastamme tietojärjestelmien käyttöön. Perehdytysajan pituus räätälöidään tarpeitasi vastaavaksi ja itsenäisen työskentelyn aloittamisesta sovitaan yhdessä esihenkilön ja perehdyttäjän kanssa.

Lisäksi meillä on suuren työnantajan henkilöstöedut, kuten täydennyskoulutuksia ammattitaitosi ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi, kaupunkipyöräetu sekä monipuoliset henkilöstöliikuntamahdollisuudet. Helsingin kaupungilla sinua odottaa tarvittaessa myös edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitaja: lähihoitajan tutkinto.

Hoitaja: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi iloisen, avoimen ja joustavan asenteen, halun oppia uutta, liikkua ja tehdä monipuolista hoitotyötä sekä toimia osana mukavaa ja ammattitaitoista tiimiä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidon ohjaaja Anneli Ruotsi-Rehakka, p. 050 366 0309

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/