(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja / Hoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Tehtävän kuvaus

Meillä Herttoniemen kotihoidossa on haettavana lähihoitajan vakinainen toimi 09.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Mahdollisuus on myös määräaikaiseen sijaisuuteen.

Lähihoitajana toimit kotihoidon perushoidonasiantuntijana, vastaat vastuuasiakkaittesi monipuolisesta hoidon suunnittelusta, osallistut sairaanhoidon ja lääkehoidon suunnitteluun ja toteuttamiseen. Hoitotyötä toteutetaan kuntoutusta tukevalla työotteella.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on monipuolista, itsenäistä ja vaativaa, mutta hyvin antoisaa. Sinulla on mahdollisuus suunnitella ja vaikuttaa oman työsi sisältöön. Kotihoito antaa mahdollisuuden laajalle ammatilliselle kehittymiselle ja ammatti-identiteetin vahvistamiselle. Kotihoidossa olet osa moniammatillista tiimiä, joka on tukenasi laadukkaassa asiakastyössä. Meillä saat henkilökohtaisen perehdytyksen työtehtävääsi ja nimetyn mentorin perehtymisen tueksi.

Työ meillä on kaksivuorotyötä sisältäen ilta ja viikonloppuvuoroja sekä varallaoloa. Työyhteisömme tukee itseohjautuvuutta.

Herttoniemen kotihoidon moderni toimisto sijaistee hyvien liikenneyhteyksien varrella, Herttoniemen metroaseman läheisyydessä Silkkikutoman talossa. Meillä on puhdas sisäilma hiljattain remontoiduissa tiloissa.
Me Herttoniemen kotihoito olemme innostava ja iloinen työyhteisö. Tiloissamme toimii kolme lähipalvelualuetta ja olemme tiiviissä yhteistyössä toistemme kanssa. Tervetuloa kehittämään kotihoito kanssamme.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto:

Lähihoitaja: lähihoitajan tutkinto.

Hoitaja: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään LOVe:n suorittamista koeaikana.

Luemme eduksi kotihoidon ja vanhustyön kokemuksen sekä RAI-toimintakykymittarin osaamisen. Myös ajokortti on eduksi.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Oksman Lea, kotihoidonohjaaja vs., p. 09 310 45962, lea.oksman@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/