(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/ hoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Tehtävän kuvaus

Tervetuloa tekemään tärkeää työtä!

Haemme lähihoitajaa kotihoitoon Idän palvelualueen resurssipooliin. Lähihoitaja käy asiakkaiden luona mahdollistaen asiakkaiden kotona asumisen. Monelle asiakkaalle kotihoidon käynti on erittäin odotettu ja tärkeä hetki päivässä. Kotihoidon työ on vaihtelevaa, liikkuvaa, mielenkiintoista ja lähihoitaja pääsee käyttämään ammattitaitoaan laajasti.

Työhön sisältyy perehdytysjakso, joka muokataan työntekijän aikaisemman osaamisen perusteella. Työskentely tapahtuu Idän palvelualueen kotihoitotiimeissä eli asiakkaat ja työpisteet vaihtelevat. Työtä tehdään pääasiassa arkipäivisin aamuvuorossa ja työaikamuotona on jaksotyö. Toivomme, että sinulla on valmius tehdä tarvittaessa myös kaksivuorotyötä.

Helsingin kaupungilla pääset kasvattamaan ja kehittämään omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi. Työ on itsenäistä ja vastuullista ja saat tehdä työtä ihmisten kanssa omalla persoonallasi. Taustatukenasi on kokeneiden kollegoiden tuki.

Lähihoitajan peruspalkka 2322.46 e/kk, hoitajan peruspalkka 2224,95 e/kk.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitaja: lähihoitajan tutkinto.

Hoitaja: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Yli 12 kk: Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Työ kotihoidossa edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, joustavaa työotetta, kykyä sopeutua vaihteleviin tilanteisiin sekä hyvää fyysistä kuntoa. Työ edellyttää myös hyvää suomen kielen taitoa, jotta kirjallisiin hoitosuunnitelmiin tutustuminen onnistuu ja kommunikointi asiakkaiden kanssa on sujuvaa.

B-ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön on eduksi, mutta ei välttämätön. Helsingin kaupunki auttaa tarvittaessa työsuhdeasunnon hankkimisessa ja työntekijällä on mahdollisuus saada HSL:n asiointilippu.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

kotihoidon ohjaaja Riitta Poikonen p. 040 685 6427

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/keita-tarvitsemme/