(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja / hoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2020

Tehtävän kuvaus

Etsimme aurinkoiseen joukkoomme toimintakykyä tukevasta hoitotyöstä innostuvaa lähihoitajaa.

Olemme osaava ja iloinen hoitajaporukka, johon pääsee helposti mukaan. Toimistomme sijaitsee aivan Rastilan metroaseman lähellä. Asiakkaamme asuvat merellisellä Aurinkolahden ja Kallahden alueella ja liikummekin pääasiassa polkupyörillä, mutta myös auton tai julkisten käyttäminen on mahdollista.

Lähihoitajana vastaat asiakkaidemme hoitamisesta yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Työ on itsenäistä ja laaja-alaista hoivatyötä, muun muassa asiakkaan ruokailusta, hygieniasta ja lääkityksestä huolehtimista hoitosuunnitelman mukaan. Asiakaskuntamme on varsin moninainen ja tuletkin oppimaan työssäsi paljon uutta. Omien asiakkaidesi vastuuhoitajana saat olla mukana hoitosuunnitelman laatimisessa, tehdä RAI-arviointeja ja liikkumissopimuksia. Teemme tiivistä yhteistyötä eri toimijoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Perehdytämme sinut tehtävääsi!

Työ on jaksotyötä sisältäen ilta- ja viikonloppuvuoroja. Meillä voit halutessasi tehdä myös VOIMA-työaikamallin mukaista työaikaa, jossa on n.9 tunnin työvuorot ja kolmessa viikossa kaksi vapaapäivää enemmän.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Hakemustasi odottaen Aurinkotiimin väki: Marjo, Percy, Kati, Maria, Anna, Miia, Saana, Juha, Tea, Irja, Jatta, Zuthi, Teo, Oona, Andrew, Khatera, Yana, Katja, Ismail, Natalja, Leena, Riitta, Elina, Neea ja Anna-Riikka


Kelpoisuusehto:

Lähihoitaja: lähihoitajan tutkinto.

Hoitaja: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi kokemuksen kotihoidosta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kuusisto Anna-Riikka, kotihoidonohjaaja vs., p. 040 334 0016, annariikka.kuusisto@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi