(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/ hoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Tehtävän kuvaus


Työ etsii tekijäänsä - merkityksellinen ja innostava työ Stadin kotihoidossa tarjolla!

Haemme reipasta ja mukavaa tiimityöntekijää lähihoitajaksi sijaisuuteen Alppi-tiimiin. Työsuhde on 31.12.2019 saakka, mutta voi mahdollisesti jatkua pidempään.

Työskentelyalue on Kallio/Alppiharju. Arvostamme monipuolista kokemusta, mutta tärkeintä on asenne ja ammattitutkinto. Perehdytämme kotihoidon työhön.

Kotihoidossa työ on itsenäistä ja monipuolista. Työssä käytetään apuna uutta terveydenhoidon teknologiaa, mm. etähoitoa ja etäkuntoutusta sekä toiminnanohjausjärjestelmää. Kotihoidossa hoitotyöhön kuuluu perushoidollisia ja sairaanhoidollisia tehtäviä sekä jonkin verran toimenpideosaamista. Näihin tehtäviin perehdytetään ja koulutetaan työsuhteen aikana. Perehdytys on alussa 5 työvuoroa ja uudelle työntekijälle nimetään perehdyttäjä. Perehdytys on jatkuvaa, tiimi ja työkaverit ovat aina apuna ja tukena. Työyhteisössämme on tyytyväisiä työntekijöitä ja hyvä yhteishenki.

Kallion kotihoidossa maantieteellinen alue on pieni ja välimatkat asiakkaalta toiselle lyhyitä. Toimistolta asiakkaiden luo voi mennä erityisesti kesällä kävellen tai pyörällä. Välimatkat asiakkaille voi kulkea myös julkisilla liikennevälineillä. Helsingin kaupungilla on käytössä työmatkaseteli ja kotihoidossa monessa tiimissä vaihtoehtoisesti myös julkisen liikenteen asiointilippu.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja mielekkään työn lisäksi hyvän perehdytyksen, työkavereiden tuen sekä mahdollisuuden kehittyä hoitajana, oppia uutta ja perehtyä erityistä osaamista vaativiin tehtäviin. Helsingin kaupunki on suuri ja luotettava työnantaja. Saat kaupungin hyvät henkilöstöedut ja tarvittaessa autamme työsuhdeasunnon saamisessa.

Keskisellä kotihoidolla on omat Facebook-sivut https://www.facebook.com/keskinenkotihoito/

Tutustu lisäksi uusiin työnantajasivuihimme: https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/ Sivustolla pääset myös kurkkaamaan tarkemmin kotihoitoon ja voit katsoa esimerkiksi kotihoidon työstä kertovia videoita.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Lähihoitajan tai perushoitajan tutkinto tai alan opiskelija.
Ammattiin valmistuneilta edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.
Luemme eduksi


2294,47 e/ kk