(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja /hoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

Tehtävän kuvaus


Kotihoidossa Haaga 5 lähipalvelualueella on haettavana lähihoitajan vakinainen toimi 3.9.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lähipalvelualueellamme toimii kaksi tiimiä, joista toinen on osoitteessa Leiviskätie 11 ja toinen sijaitsee läheisessä Pohjois-Haagan palvelutalossa. Meillä on osaava, työhyvinvointia arvostava ja työtapojaan kehittävä työyhteisö. Saat työhösi perehdytyksen ja moniammatillisen tiimin tuen. Asiakkaamme asuvat Pohjois-Haagan alueella.

Lähihoitajana toimit perushoidon asiantuntijana. Työsi on itsenäistä ja monipuolista. Vastuuhoitajana työhösi kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä tarvittaessa tukipalveluiden järjestäminen yhdessä tiimin sairaanhoitajien ja lääkärin kanssa. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen viikonlopputyötä ja varallaoloa. Käytössämme on PegasosMukana-toiminnanohjausjärjestelmä, joka helpottaa asiakaskäyntien kirjaamista.

Toivomme, että omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat työskennellä joustavasti tiimin jäsenenä ja yksin vaativissakin asiakastilanteissa. Lisäksi toivomme, että olet halukas kehittymään ammatillisesti.

Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen, hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työantajan henkilöstöedut.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


lääkinnällisen osaamisen teoriakokeen, lääkelaskukokeen sekä sairaanhoidollisten näyttöjen suorittamista hyväksytysti koeajalla.