Lähihoitaja/ hoitaja, kotihoito (2 jobb)
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Beskrivning av jobbet

Hei sinä liikkuvasta kotihoidon työstä kiinnostunut lähihoitaja!

Haemme Suutarila 1 lähipalvelualueelle ammattitaitoista lähihoitajaa sijaisuuteen toukokuun loppuun asti tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme mahdollisuuden jäädä töihin pidemmäksikin aikaa.

Olemme työhön motivoituneita, joustavia ja osaavia hoitotyön ammattilaisia. Meillä on hauskaa yhdessä ja miellyttävä työilmapiiri. Etsimme joukkoomme juuri sinua, reipasta hoitotyön osaajaa. Toivomme sinun osaavan nauraa sekä itsellesi että meidän kanssamme yhdessä!

Työ kotihoidossa on itsenäistä ja monipuolista sekä mahdollistaa ammattitaitosi laaja-alaisen käytön. Lähihoitajan työhösi kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelua, toteutusta ja arviointia sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestämistä yhdessä moniammatillisen tiimimme kanssa. Käytössämme on vastuuhoitajamalli, jossa jokainen hoitaja huolehtii mm. vastuuasiakkaidensa hoitosuunnitelmien päivittämisestä ja RAI-arviointien tekemisestä.

Asiakaskäynneillä käytämme toiminnanohjausjärjestelmää, mikä helpottaa käyntien kirjaamista. Lähihoitajan työ on kaksivuorotyötä, sisältäen ilta-ja viikonlopputyötä sekä varallaoloa. Alueen välimatkoista selviää kävellen, pyörällä tai autoillen. Jos auton käyttö tuntuu vieraalta, polku- tai sähköpyörän käyttö on suositeltavaa siivittämään asiakaskohteiden välisiä matkoja. Toimipisteemme sijaitsee rauhallisella alueella Suutarilassa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja hyvät kehittymismahdollisuudet. Helsingin kaupungilla sinua odottavat suuren työnantajan monipuoliset henkilöstöedut.

Jos kiinnostuit paikasta, käy tutustumassa sivustolla https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/ kotihoidon työhön ja jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi!


Kelpoisuusehto:

Lähihoitaja: lähihoitajan tutkinto.

Hoitaja: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Avtalsbransch

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

kotihoidon esihenkilö Satu Yksjärvi, puh. arkisin klo 9-15: 09-310 58570 satu.yksjarvi@hel.fi

Mer info

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1428542
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki