(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/ hoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme kahta lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Koskelan ja Arabian tiimeihin ajalle 1.1.2021 -31.12.2021. Työ sisältää aamu-, ilta- ja viikonlopputyövuoroja sekä varallaolovuoroja. Tiimissä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, jossa pääset vaikuttamaan työvuoroihisi.

Aiempaa kokemusta kotihoidosta et tarvitse, sillä tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen lähihoitajan perustyöhön nimetyn perehdyttäjän opastuksessa. Vastaava sairaanhoitaja perehdyttää sinut kotihoidon lääkelupaprosessiin ja työssä tarvittaviin sairaanhoidollisiin toimenpiteisiin, kuten insuliininpistoin. Saat perehdytyksen myös työssä tarvittaviin tietojärjestelmiin, sillä asiakaskäynnit kirjataan reaaliaikaisesti älypuhelimella toiminnanohjausjärjestelmään.

Työ kotihoidossa on itsenäistä ja monipuolista. Tiimin jäsenenä osallistut toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen yhteisten päämäärien saavuttamiseksi. Kotihoidon lähihoitajana toteutat ennaltaehkäisevää hoitotyötä, terveysneuvontaa ja ohjausta, toimit vastuuhoitajana asiakkaille laatien hoitosuunnitelman ja RAI-arvioinnin sekä päivität niitä tarpeen mukaan käyttäen tukena tarvittaessa moniammatillista tiimiä. Vastaat vastuuasiakkaittesi kokonaisvaltaisesta ja turvallisesta lääkehoidosta sekä toteutat ja arvioit asiakkaan terveydentilan seurantaa ja palvelujen tarvetta yhdessä tiimin terveydenhoitajan ja lääkärin kanssa.

Koskelan kotihoidossa työskentelee 60 hoitoalan ammattilaista sekä kolme esihenkilöä. Teemme yhteistyötä yli tiimirajojen. Meillä vallitsee hyvä yhteishenki kaikkien tiimien välillä. Työyhteisömme ovat innovatiivisia kehittämään työtään Lean-menetelmää hyödyntäen. Työtilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Koskelan seniorikeskuksen alueella.

Helsingin kaupungilla sinua odottavat monipuoliset henkilöstöedut ja edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto:

Lähihoitaja: lähihoitajan tutkinto.

Hoitaja: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

kotohoidon ohjaajat Janica Juvonen, p. 040 401 2967 ja Marko Laukkanen, p. 040 334 0595

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/