(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, hoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Tehtävän kuvaus

Kiinnostaako sinua monipuolinen ja itsenäinen hoitotyö kotihoidossa? Haemme reippaita lähihoitajia/hoitajia opintovapaan/lomien sijaisuuksiin Oulunkylän iloiseen kotihoitotiimiin. Tarjolla on vuoden loppuun kestävä sijaisuus, mutta lyhyemmästä ajastakin voimme sopia. Työyhteisössämme on 20 lähihoitajaa, 1 kodinhoitaja, 3 sairaanhoitajaa, työnsuunnittelija ja kotihoidon ohjaaja. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella aivan Oulunkylän juna-aseman vieressä.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen perehdyttäjän opastuksessa sekä opastamme tietojärjestelmien käyttöön. Perehdytysajan pituus räätälöidään tarpeitasi vastaavaksi. Itsenäisen työskentelyn aloittamisesta sovitaan yhdessä esimiehen ja perehdyttäjän kanssa.

Tehtäviisi kuuluu asiakkaan perushoidossa avustaminen kuntouttavalla työotteella asiakkaan omia voimavaroja tukien. Lähihoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn. Edellytämme sinulta sairaanhoidollista osaamista ja kykyä työskennellä muuttuvissa olosuhteissa. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen varallaoloa.

Käytössämme on PegasosMukana-toiminnanohjausjärjestelmä. Hoitajamme tilastoivat ja kirjaavat käynnit asiakkaiden luona välittömästi ja reaaliaikaisesti potilastietojärjestelmään. Lisäksi hyödynnämme työssä RAI-arviointitietojärjestelmää.

Asiakkaamme ovat kävelymatkan päässä. Käytössämme on myös polkupyöriä ja autoja. Suunnittelemme kotikäynnit niin, että ne ovat mahdollisimman lähellä toisiaan. Huomioimme haussa myös vastavalmistuneet lähihoitajat.

Tarjoamme sinulle suuren työnantajan henkilöstöetuja, esimerkiksi alan täydentävää koulutusta ammattitaitosi ylläpitämiseksi sekä työterveyshuollon palvelut. Työ alkaa 27.1. tai sopimuksen mukaan. Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitaja: lähihoitajan tutkinto.

Hoitaja: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Suvi Mustonen Kotihoidonohjaaja suvi.mustonen@hel.fi 09 310 69244