Lähihoitaja / Hervannan kotihoito
Tampereen kaupunki, Kotihoito Hervanta

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2021

Haemme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen 21.6.2020 alkaen Hervannan kotihoitoon.

Tehtävänkuvaan kuuluvat kotihoidon lähihoitajan tehtävät. Toimen tämän hetkinen sijoituspaikka on Hervannan kotihoito. Kotihoidon lähihoitaja toimii hoitotyön toteuttajana sekä varmistaa hoitotyön laadun ja kehittämisen. Ikäihmisten palvelulinjan kaakkoisen palvelualueen Hervannan kotihoito on uusi, nykyaikaisia palvelun ja hoidon toimintoja hyödyntävä, ammattitaitoinen tiimi Hervannan ytimessä. Haemme oman työn ja toiminnan kehittämisestä innostunutta ja osaavaa lähihoitajaa. Kotihoidossa huolehdimme jokaisen asiakkaan yksilöllisistä tarpeista hänen omassa kodissaan.
Edellytämme valittavalta ammatillista kiinnostusta vanhusten laadukkaan hoitotyön toteuttamiseen, sekä yhteistyökykyä kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Työ on monipuolista ja ihmisläheistä hoitotyötä, joka edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä joustavaa työotetta. Lisäksi toivomme hakijalta myönteistä suhtautumista teknologiaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Valitulta edellytetään Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV) hyväksytty suorittaminen ennen työsuhteen alkamista.

Eduksi katsotaan kokemus vanhusten hoidosta ja tiimityöskentelystä. Eduksi luetaan myös B-ajokortti. Lisäksi suosittelemme vahvasti tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotesuojaa.

Pyydämme, että liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseesi KuntaRekryyn. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelussa

Lisätietoja tehtävästä antaa kotihoidon esimies Johanna Rajalin, puh. 050 530 0086. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi(at)tampere.fi

Hakuaika päättyy 18.6.2021

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävistä antaa kotihoidon esimies Johanna Rajalin, puh. 050 530 0086. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi(at)tampere.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot